Culture Beat villitsi suomalaisen dancekansan – katso keikkakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mr. Vain -ysärihitistä tunnettu Culture Beat vieraili viikonloppuna Suomessa. Helsingissä, Tampereella ja Raumalla järjetettiin The Ultimate 90’s Party -tapahtuma, jossa lavalle nousi sankka joukko ysäridancen tähtiä.

90-luvun dancemusiikki on ollut viime vuosina jälleen kovassa nosteessa, ja siksi tapahtumat saivatkin suuren suosion. Tampere Areenalle Culture Beatia, Dr. Albania, Rednexiä, Pandoraa ja Haddawayta oli saapunut katsomaan noin 800 ihmistä ja Helsinkiin arviolta 2.000 ihmistä.

Oheiset kuvat ikuistettiin yhtyeen Tampereen keikalla. Culture Beat on käynyt Suomessa useaan otteeseen, mutta toki ysäribuumi on kuumimmillaan myös muualla.

– En tiedä tilannetta koko maailmassa, mutta koko Euroopassa ysäri on ainakin äärimmäisen suosittua. 90-luvun musiikki tulee elämään ainakin niin pitkään, kun ihmiset rakastavat tanssia ja kuunnella hauskaa musiikkia, yhtyeen nykyinen laulaja Jacky Sangster kertoi Staralle.

Yhtyeen tunnetuin kappale kuullaan yhä keikoilla, mutta sen alkuperäinen versio on kuitenkin jäänyt hieman taka-alalle.

– Esitämme edelleen Mr. Vain -kappaletta, mutta teimme siitä vuonna 2003 uuden version nimeltä Mr. Vain Recall, vokalisti toteaa.