Justin Bieber yllätti: Antoi lemmikkinsä fanilleen!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinilaulaja Justin Bieber on ollut jo parin vuoden ajan yksi maailman suosituimmista poptähdistä. Kanadalainen nuorukainen on voittanut kymmeniä musiikkipalkintoja uransa aikana. Megasuosion saavuttanut teinitähti on suuressa suosiossa erityisesti nuorten naispuolisten fanien keskuudessa.

Nyt 18-vuotias Bieber on yllättänyt erään teinitytön toden teolla. Poptähti oli esiintymässä Philips Arenalla pidetyssä Jingle Ball -tapahtumassa, jonka jälkeen hän jäi jakamaan nimikirjoituksia ulkopuolella olleille faneilleen. Tällöin Bieber päätti lahjoittaa paikalla olleelle teinitytölle kantohäkissä olleen lemmikkihamsterinsa PACin.

Teinilaulajan kerrotaan sanoneen fanille, että tämän tulee pitää huolta hamsterista. Tyttö oli lähteiden mukaan huutanut innoissaan lupaavansa katsoa hamsterin perään. PAC-hamsteri on noussut julkisuuteen aiemminkin, sillä otuksella on jopa oma Twitter-tilinsä.

Justin Bieberin huippusuosio tarkoittaa myös sitä, että teinitähdellä on runsaasti vihaajia. Kanadalainen laulajatähti joutui aiemmin tällä viikolla järkyttävän murhasuunnitelman kohteeksi. New Mexicon osavaltiossa vankilassa istuva murhaaja Dana Martin nimittäin suunnitteli avustajiensa kanssa murhaavansa Justin Bieberin. Lisäksi heidän oli määrä kidnapata poptähti ja tehdä hänelle kastraatio ennen murhaa. Miehet ehdittiin kuitenkin pidättää ajoissa.