Charlie Sheenin karmaiseva moka – lahjoitti juovuksissa 1,6 mijoonan esineen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Charlie Sheenin kännimoka – lahjoitti 1,6 miljoonan keräilyesineen näyttelijälle

Näyttelijä Charlie Sheen on nykyisin Anger Management -komediasarjan päätähti. Äskettäin hän auttoi näyttelijäkollegaansa Lindsay Lohania rahasotkuissa 100.000 dollarilla. Lisäksi Sheen lahjoitti 10-vuotiaan pikkutytön syöpähoitoihin 75.000 dollaria.

Nyt 47-vuotiaan suosikkinäyttelijän kerrotaan tehneen nolon ja kalliin mokan humalapäissään. Charlie Sheen vietti taannoin päihdehuuruista iltaa kotonaan seurueensa kanssa. Juhlaporukkaan kuului muun muassa 25-vuotias entinen teinitähti Zac Efron. Lähteen mukaan Sheen nimittäin lahjoitti 1,6 miljoonan dollarin, eli 1,2 miljoonan euron, arvoisen keräilyesineen Disney-tähdelle.

Charlie Sheen antoi legendaarisen baseball-pelaajan Babe Ruthin nimikirjoituksella varustetun baseball-pallon Zac Efronille. Sheenin kerrotaan huomanneen äskettäin, että kyseinen arvokas pallo on kadonnut hänen kokoelmastaan. Lopulta hän muisti antaneensa sen Efronille känni-illan aikana. Miehen puolikkaat -hittisarjan entinen tähti haluaakin nyt epätoivoisesti arvokkaan keräilykappaleensa takaisin.

– Charlie ei oikein tiedä, miten hän saisi pallon takaisin Zaciltä, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään elokuvaan. Televisiosarja osoittautui menestykseksi ja nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.

Uusimmat