Charlie Sheenin karmaiseva moka – lahjoitti juovuksissa 1,6 mijoonan esineen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Charlie Sheenin kännimoka – lahjoitti 1,6 miljoonan keräilyesineen näyttelijälle

Näyttelijä Charlie Sheen on nykyisin Anger Management -komediasarjan päätähti. Äskettäin hän auttoi näyttelijäkollegaansa Lindsay Lohania rahasotkuissa 100.000 dollarilla. Lisäksi Sheen lahjoitti 10-vuotiaan pikkutytön syöpähoitoihin 75.000 dollaria.

Nyt 47-vuotiaan suosikkinäyttelijän kerrotaan tehneen nolon ja kalliin mokan humalapäissään. Charlie Sheen vietti taannoin päihdehuuruista iltaa kotonaan seurueensa kanssa. Juhlaporukkaan kuului muun muassa 25-vuotias entinen teinitähti Zac Efron. Lähteen mukaan Sheen nimittäin lahjoitti 1,6 miljoonan dollarin, eli 1,2 miljoonan euron, arvoisen keräilyesineen Disney-tähdelle.

Charlie Sheen antoi legendaarisen baseball-pelaajan Babe Ruthin nimikirjoituksella varustetun baseball-pallon Zac Efronille. Sheenin kerrotaan huomanneen äskettäin, että kyseinen arvokas pallo on kadonnut hänen kokoelmastaan. Lopulta hän muisti antaneensa sen Efronille känni-illan aikana. Miehen puolikkaat -hittisarjan entinen tähti haluaakin nyt epätoivoisesti arvokkaan keräilykappaleensa takaisin.

– Charlie ei oikein tiedä, miten hän saisi pallon takaisin Zaciltä, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään elokuvaan. Televisiosarja osoittautui menestykseksi ja nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.