Mies pettyi juustohampurilaiseensa – hakkasi pikaruokalan myyjän

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut kuluneen vuoden aikana ilmi useita tapauksia, joissa asiakkaiden kerrotaan aiheuttaneen poliisioperaatioita esimerkiksi pikaruokaloiden sisätiloissa tai autokaistalla. Yleensä taustalla on ollut ruokapettymyksen aiheuttama raivokohtaus.

Nyt erään Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuvan miehen kerrotaan joutuneen poliisien käsirautoihin pahoinpitelyn takia. Mies vieraili äskettäin kotikaupunkinsa McDonald’s-ravintolassa, ja hän tilasi kassalla normaalin hampurilaisen ilman juustoa.

Tilaus meni kuitenkin mönkään, kun myyjä antoikin miehelle vahingossa juustohampurilaisen. Ateriaansa pettynyt mies alkoi riehua ravintolan sisätiloissa. Hän muun muassa heitti roskapöntön ilmaan ja kaatoi tuoleja. Myyjä seurasi parkkipaikalle siirtynyttä raivoisaa miestä saadakseen kuvan hänen autonsa rekisteritunnuksesta.

Naispuolinen myyjä kertoi miehelle parkkialueella soittavansa poliisille, koska tämä tuhosi pikaruokalan omaisuutta. Mies raivostui uhkauksesta ja hyökkäsi naisen kimppuun. Lisäksi hän varasti naismyyjän kännykän. Poliisit saivat pian välikohtauksen jälkeen selville miehen henkilöllisyyden, ja hän tulee saamaan syytteet teostaan, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.