Ex-lapsitähden seksielämän salat julki: ”Ehdottomasti erilaista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lizzie McGuire -teinisarjasta julkisuuteen noussut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on tehnyt myös lukuisia elokuvarooleja. Lätkävaimona elävä kaunotar on saanut viime aikoina huomiota lihavuuskohunsa myötä synnytettyään Luca-esikoispoikansa.

Nyt 25-vuotias Hilary Duff avautui uusimmassa haastattelussaan seksielämänsä viimeaikaisista käänteistä. Neidon makuuhuoneessa ovat puhaltaneet kylmemmät tuulet, sillä hänellä ei ole omien sanojensa mukaan tarpeeksi aikaa harrastaa seksiä aviomiehensä, jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Syynä on vauva, joka vie kaikki julkkisäidin voimat.

– Seksielämä on ehdottomasti erilaista. Olen niin uupunut päivän jälkeen, että mietin vain, tarvitseeko sen tapahtua tänään. Seksille täytyy etsiä aikaa, kertoo Hilary Duff Us Weekly -lehdelle.

Hilary Duff on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, kirjailija ja näyttelijä. Texasissa varttunut Duff nousi kuuluisuuteen jo teini-iässä Disney-tähtenä. Sittemmin hän on kunnostautunut muun muassa muotimaailmassa. Kaunotar alkoi seurustella vuonna 2007 NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa maaliskuussa.