Taru sormusten herrasta -muistoesineestä maksettiin 294 000 euroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat ihmiset saattavat keräillä arvokkaita ja harvinaisia esineitä, joita on käytetty esimerkiksi hittielokuvien kuvauksissa. Myös julkkistähtien käyttämät vaatteet ovat keräilijöiden suosiossa.

Nyt Taru sormusten herrasta -elokuvasta tuttu esine on myyty huikealla hinnalla. Los Angelesissa järjestettiin nimittäin viime viikolla huutokauppa, jossa oli myynnissä lukuisia hittielokuvissa nähtyjä esineitä ja tavaroita. Eräs ostaja nappasi itselleen huippuesineen, kun hän osti Taru sormusten herrasta -elokuvasta tutun Legolas-velhon jousen 372.000 dollarilla, eli 294.000 eurolla.

Muita huutokaupattuja tuotteita olivat muun muassa Titanic-elokuvan päätähden Kate Winsletin käyttämä mekko. Kyseinen mekko nähtiin Winsletin yllä kohtauksessa, jossa hän suunnitteli hyppäävänsä laivan kannelta. Mekko myytiin 330.000 dollarilla, eli 260.000 eurolla, Hollywood Reporter -sivusto uutisoi.

Taru sormusten herrasta -fantasiaelokuvissa Legolas-velhoprinssiä näyttelee englantilainen Orlando Bloom. Hänet tunnetaan lukuisista menestyneistä elokuvista, kuten Pirates of the Caribbean ja Troija. Tähtinäyttelijä on naimisissa mallikaunotar Miranda Kerrin kanssa ja heillä on yhteinen Flynn-poika. Bloom on aiemmin seurustellut Kate Bosworthin kanssa.