Miley Cyrusin koiran traaginen kuolinsyy selvisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus tunnetaan myös eläinten ystävänä. Neitokainen kertoi äskettäin faneilleen suru-uutisen, sillä hänen pieni Lila-koiransa menehtyi. Cyrus otti todella raskaasti lemmikkikoiran kuoleman.

Nyt nuoren poppari-näyttelijän Tish-äiti paljasti, että yorkshirenterrieri-rotuinen Lila joutui Cyrusin toisen koiran hyökkäyksen uhriksi. Julkkisperheen äidin mukaan hänen tyttärensä buldoggikoira Ziggy oli nimittäin puraissut Lilaa. Tishin mukaan pieni terrieri ei selviytynyt voimakkaan pureman aiheuttamista vammoista.

– Tuntemattomasta syystä, Ziggy puraisi Lilaa. Emme tiedä, yrittikö Ziggy vain leikkiä. Lila ei selvinnyt hengissä, Tish Cyrus kertoi verkkoblogissaan.

Perheenäidin mukaan Miley Cyrus päätti luopua Ziggy-koirastaan hyökkäyksen takia. Tish Cyrus paljasti, että hänen tyttärensä elää surullisia aikoja, koska hän on menettänyt kaksi koiraa. Ziggy sai kuitenkin nopeasti uuden kodin perheessä, jossa ei ole muita koiria tai lapsia.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.