Olympiavoittaja Alex Morgan bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon kesäolympialaisten jälkeen monet keskimääräistä näyttävämmät kultamitalistit ovat poseeranneet niin paparazzikuvissa kuin julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Eräs heistä on jalkapallon olympiakultaa voittanut kaunotar Alex Morgan.

Nyt Alex Morgan on kuvattu nautiskelemassa aurinkoisesta lomasta yhdessä ystäviensä kanssa. Luonnollisesti neitokainen otti aurinkoa rannalla ja pulahti välillä hetkeksi meren viilentäviin aaltoihin.

23-vuotias amerikkalainen Alexandra Patricia ”Alex” Morgan on urheilutähti, joka teki voittomaalin Lontoon olympialaisten naisten jalkapallon kultaottelussa. Hyökkääjän paikalla pelaava neitokainen pelaa Yhdysvaltojen maajoukkueessa ja Seattle Sounders -joukkueessa. Viime vuonna hänet nimettiin FIFA-maailmancupin nuorimmaksi pelaajaksi. Äskettäin hänet valittiin Vuoden 2012 naisjalkapalloilijaksi. Hän on tehnyt kuluneen vuoden aikana 20 maalia.