Frankie Sandford kuin ilmetty Victoria Beckham

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britanniassa parhaillaan suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret ovat kovassa nosteessa viihdelehdissä. Tyttöjen hittejä ovat esimerkiksi Notorious ja Amerikkalaisen räppäri Flo Ridan kanssa tehty Higher.

Tyttöbändin jäsen Frankie Sandford seurustelee jalkapalloilija Wayne Bridgen kanssa. Nyt laulajakaunotar on kuvattu Lontoossa muistuttamassa hämmentävän paljon toisen jalkapalloilijan rakastettuna tunnettua brittiläistä laulajatähteä, Victoria Beckhamia.

Frankie Sandfordin erikoisen kaksoisolentotyylin syynä olivat vanhan S Club Juniors -bändikaverin Aaron Renfreen 25-vuotissynttärit, joiden pukeutumisteemana oli 1990-luku. The Saturdays -tähden Daily Mail -lehdelle antaman kommentin mukaan häntä on aikaisemmin jopa luultu julkisuudessa Victoria Beckhamiksi.

The Saturdays -yhtye muodostuu viidestä naisesta, joista osa oli tullut jo ennestään tutuksi esimerkiksi paikallisesta X Factor -ohjelmasta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights myi platinaa.