Näyttelijä paljasti: Hittielokuva Ted saa jatkoa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositun Family Guy -animaatiosarjan luoja Seth MacFarlane ohjasi taannoin ensimmäisen elokuvansa Tedin. Teos kertoo Ted-nimisestä pehmonallesta, joka herää eloon. Nappisilmäinen nallelelu muun muassa puhuu härskejä ja polttaa pilveä.

Nyt elokuvan päänäyttelijä Mark Wahlberg paljasti, että Ted-elokuva tulee saamaan jatko-osan. Perheen pienimmiltä kielletyssä elokuvassa nähdään jälleen itse Wahlberg ja härskisuinen Ted-nalle. Näyttelijän mukaan ohjaaja Seth MacFarlane suunnittelee parhaillaan jatko-osan sisältöä. Tähti uskoo, että Ted 2 -elokuvasta tulee ”sairaan hyvä”.

– He työstävät elokuvaa parhaillaan. Sethin ideat jatko-osaan ovat hulvattomia. Seth tulee televisiomaailmasta, joten hän tietää, miten tarinoita kerrotaan. Hän on erilainen mies, Mark Wahlberg paljasti Collider-sivustolle.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.