Miehen haisevat pierut aiheuttivat tappelun – poliisit paikalle

Ohhoh! · Neea Jokinen

Suolistokaasujen ilmoille päästeleminen on täysin normaalia, mutta monien mielestä se on epäsoveliasta esimerkiksi julkisella paikalla muiden sierainten hajuaalloilla. Nyt erään amerikkalaisen pariskunnan uutisoidaan ajautuneen tappeluun pierujen takia.

Etelä-Carolinassa asuva 46-vuotias Michael Manatis kärsi aiemmin tällä viikolla kovista vatsakivuista. Mies päästelikin jatkuvasti pieruja takamuksestaan helpottaakseen vatsansa turvotusta. Shannon Manatis -niminen vaimo ei kuitenkaan ollut mielissään aviomiehen haisevista rupsuista.

Vaimo ei kestänyt enää hajupommien tuomaa inhotusta, joten hän nappasi käteensä vaniljan tuoksuisen spray-pullon. Nainen suihkautti hajustetta lemuavaa aviomiestään päin haihduttaakseen pierun hajun. Lysoli-aine suihkahti kuitenkin vahingossa aviomiestä silmiin.

Mies luuli vaimon suihkausta tahalliseksi teoksi ja hän heitti vettä 41-vuotiaan Shannon Manatisin päälle. Sen jälkeen hän heitti vielä tyhjän vesipullon vaimoaan päin. Pieruista aiheutuikin nopeasti tappelu, jonka selvittämiseen tarvittiin virkavaltaa. Vaimo väitti poliisien kuulusteluissa, että mies oli lyönyt häntä teekupilla takaraivoon.

– Avioparin kodin lattialta löytyi kirkasta nestettä. Se ei ollut teetä, mutta uskomme sen olleen vettä, poliisit raportoivat The Smoking Gun -sivuston mukaan.