Sami Hedberg hoiteli tyylikkäästi riidanhaastajan: ”95% olisi lyönyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomen hauskimmaksi mieheksikin nimetty suosikkikoomikko Sami Hedberg on saanut nauttia viime vuosina valtavasta menestyksestä, josta oli äskettäin osoituksena myös huippusuosittu kiertue. Stara tapasi Hedbergin viimeisen keikan yhteydessä.

Hedbergin suosittua Grillijono-sketsiä on katsottu YouTubessa jo yli 1,1 miljoona kertaa. Koomikon mukaan hän ei ole koskaan saanut itse turpiinsa grillijonossa aiheutuneiden kiistatilanteiden takia. Hän osaa toimia rauhallisesti, vaikka ikävä välikohtaus saattaisi kiristää hermoja.

– Kaksi viikkoa sitten olin Apollo-klubilla. Tilasin kuusi mustikkashottia ja annoin juomat yksitellen tiskiltä kaverilleni. Yksi shottilaseista hipaisi vieressä seisonutta miestä käsivarteen ja juomasta läikkyi ehkä kaksi pisaraa hänen paidalleen. Pyysin anteeksi, mutta jätkä otti mustikkashotin kädestäni ja heitti sen naamalleni, Sami Hedberg kertoi Staralle.

– Mustikkashotti valui kasvoillani ja seisoin tyynenä paikallani. Kysyin mieheltä monta kertaa täysin rauhallisesti, tajusiko hän tekonsa. Sanoin baarimikolle, että jonkun ison pojan kannattaisi tulla hakemaan tämä pikkupoika pois. Sekuntien päästä järjestyksenvalvoja heitti sen kaverin ulos. Se oli niin tyylikästä, Sami Hedberg kuvaili.

– Olin tosi ylpeä itsestäni. 95 prosenttia suomalaisista miehistä olisi lyönyt kyseisessä tilanteessa. Sellaisia tilanteita tulee aina välillä. Suomalainen mies saattaa olla aluksi tosi vauhdikkaalla tuulella, mutta jos se ei saa tarpeeksi huomiota takaisin, niin sitten alkaa uhoilu.