Alex Morganin bikinipeppu käänsi katseet leopardibikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen naisfutari Alex Morgan on noussut ammattilaisuransa aikana usein viihdelehtien otsikoihin upean vartalonsa esittelyn merkeissä. Jalkapalloilija poseerasi aiemmin tänä vuonna Sports Illustrated -lehden uimapukukuvissa.

Nyt Alex Morgan on kääntänyt katseita rantalomallaan. Futiskaunotar nimittäin nautiskeli ystäviensä kanssa rantapäivästä Havaijin auringon alla. Urheilijan kroppa näyttää olevan todella timmissä kunnossa, eikä Morgan häpeillytkään esitellä pyykkilautavatsaansa pienissä leopardibikineissä.

23-vuotias amerikkalainen Alexandra Patricia ”Alex” Morgan on urheilutähti, joka teki voittomaalin Lontoon olympialaisten naisten jalkapallon kultaottelussa. Hyökkääjän paikalla pelaava neitokainen pelaa Yhdysvaltojen maajoukkueessa ja Seattle Sounders -joukkueessa. Viime vuonna hänet nimettiin FIFA-maailmancupin nuorimmaksi pelaajaksi. Äskettäin hänet valittiin Vuoden 2012 naisjalkapalloilijaksi. Hän on tehnyt kuluneen vuoden aikana 20 maalia.