Exä kosi MTV-teiniäitiä Twitterissä: ”Olet sekaisin päästäsi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

MTV-kanavan suositun Teen Mom -realitysarjan teiniäidit ovat aika ajoin otsikoissa suhdekiemuroidensa ja sekoilujensa merkeissä. Yksi tunnetuimmista teiniäideistä on huumeongelmainen Jenelle Evans, joka meni äskettäin pikavauhtia naimisiin kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt eräs julkkisteiniäideistä on ajautunut kiusalliseen tilanteeseen entisen poikaystävänsä kanssa. Maci Bookout -niminen teiniäiti sai nimittäin aiemmin tällä viikolla kosintapyynnön entiseltä rakkaaltaan ja lapsensa biologiselta isältä, Ryan Edwardsilta. Mies pyysi ex-kumppaniaan vaimokseen nolosti Twitter-mikroblogin välityksellä. Alla otteita Edwardsin kihlausyrityksen etenemisestä.

– Maci Bookout, mene naimisiin kanssani! Ryan Edwards kirjoitti Twitter-palvelussa.

– Hakkeroitiinko Twitter-tilisi? Olet sekaisin päästäsi, teiniäiti vastasi epäileväisenä kosinnan aitoudesta.

– En antaisi sen koskaan tapahtua. Haluan polvistua eteesi ja kertoa, kuinka paljon rakastan sinua, ex-poikaystävä kirjoitti.

– Twitter ei ole se paikka. Tapan sinut, Maci Bookout vastasi tylysti Twitter-blogissaan.

Maci Bookout ei siis vastanut myöntävästi entisen kultansa julkiseen kosintaan. Nainen ilmoitti syyskuussa eronneensa poikaystävästään Kyle Kingistä. Ryan Edwards puolestaan erosi tyttöystävästään Dalis Connellista 12. joulukuuta. Maci Bookoutilla yhteishuoltajuus entisen puolisonsa kanssa heidän neljävuotiaasta Bentley-pojastaan. Teiniäidin uutisoitiin taannoin muuttavan Los Angelesiin keskittyäkseen uraansa radiojuontajana.