Jäätelösota meni likaiseksi – Mies tuomittiin vankilaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Myyntialalla kilpailu on kovaa. Esimerkiksi samalla alueella työskentelevät yksityisyrittäjät saattavat kilpailla asiakkaista uusilla tarjouksilla ja mainoksilla. Nyt erään brittiläisen miehen uutisoidaan joutuneen vankilaan, koska hänen riitansa työkilpakumppanin kanssa meni liian pitkälle.

Jäätelömyyjänä työskentelevä 20-vuotias Steffan Debattista ajautui taannoin riitoihin toisen jäätelöyrittäjän, 49-vuotiaan Maxine Catalonn, kanssa. Omat jäätelöautot omistaneet myyjät kilpailivat asiakkaista samalla alueelle. Nuorukainen suuttui, kun hän huomasi iäkkäämmän naisen jäätelöyrityksen menestyvän hänen yritystään paremmin.

Mies päättikin tuhota kilpailijan jäätelöauton. Hän muun muassa rikkoi naismyyjän jäätelöautosta jäähdyttäjän, joka piti kermaiset herkkujätskit kylmänä. Debattistan ilkivallan takia Catalonn menetti yli 600 punnan, eli noin 770 euron, arvosta jäätelöä. Vihainen jäätelömyyjä joutui rikoksensa takia oikeuteen, jossa hänet tuomittiin puoleksi vuodeksi vankilaan, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

– Aiheutit satojen puntien vahinkoja, kun tuhosit naisen jäätelöauton. Rikoit hänen jäätelökoneensa ja manipuloit asiakkaita, tapauksen tuomari kertoi oikeudessa.

Nuorukaisen kerrotaan myös perustaneen vihakampanjan, jonka tarkoituksena oli häätää vuosia jäätelöyrittäjänä toiminut Maxine Catalonn alueelta. Lisäksi hän jäi kiinni holtittomasta ja vaarallisesta ajamisesta. Vandalisoinnin uhriksi joutunut myyjä uskoo nuoren miehen vihanneen häntä, koska hän on työurallaan menestynyt nainen”. Vankilaan tuomitun Steffan Debattistan äiti on huolissaan pojastaan, koska hän ei ole koskaan asunut muualla kuin kotona.