13-vuotiaat pojat ryöstivät kaupan – saaliiksi kondomeita ja karkkia

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit saavat aika ajoin kiinni nuoria teinejä myymälävarkauksista esimerkiksi kauppojen valvontakameroiden videoiden avulla. Nuoret saattavat anastaa kaupasta esimerkiksi meikkejä, vaatteita ja karkkia. Nyt eräiden poikien uutisoidaan ryöstäneen kaupan Yhdysvalloissa.

13-vuotiaat pojat olivat menneet aiemmin tässä kuussa aseistettuina Wisconsinissa sijaitsevaan Walgreens-nimiseen kauppaan. Kaupan myyjä kiinnitti huomion epäilyttävästi käyttäytyviin poikiin, koska he yrittivät varastaa karkkia. Varaskolmikko juoksi nopeasti ulos kaupasta, kun he jäivät rysän päältä kiinni anastuksesta.

Myyjä seurasi poikia kaupan ulkopuolelle, ja hän uhkasi ilmoittaa varkaudesta poliisille. Uhkailun jälkeen nuoret pojat ottivat takkiensa sisätaskuista veitset ja uhkailivat teräaseilla myyjää. Lopulta nuoret ryöstäjät heittivät 15 dollarin, eli noin 11 euron, arvoisen kondomipaketin maahan ja pakenivat paikalta.

Virkavalta sai rikolliset kiinni pian ryöstön jälkeen. The Smoking Gun -sivuston mukaan yksi pojista kertoi kantavansa aina veistä mukanaan itsepuolustusta varten. Toinen pojista taas väitti unohtaneensa lihaveitsen taskuunsa, kun hän oli tehnyt aiemmin päivällä ruokaa. Poikia syytetään muun muassa aseistetusta ryöstöstä ja myymälävarkauksista.