David Beckham antoi luvan: Parempi kuin Beckham musikaaliksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni muistaa vuonna 2002 julkaistun Parempi kuin Beckham -elokuvan, joka kertoo erään 18-vuotiaan intialaisen tytön jalkapallourasta. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Teho-osasto-sarjasta tuttu Parminder Nagra, brittitähti Keira Knightley sekä näyttelijäkomistus Jonathan Rhys-Meyers.

Nyt elokuvan nimessä ja juonessa mukana oleva huippujalkapalloilija David Beckham on antanut luvan uuteen mielenkiintoiseen projektiin. Futistähti nimittäin antoi luvan, että hänen nimeään ja imagoaan voidaan käyttää Parempi kuin Beckham -elokuvan musikaaliversiossa. Musikaalin ohjaajana toimii ohjaaja Gurinder Chadha, joka ohjasi myös Parempi kuin Beckham -teoksen.

Musiikkituottaja Howard Goodall tulee luomaan musikaalin käsikirjoituksen. Parempi kuin Beckham -musikaalin uskotaan saavan ensi-iltansa ensi vuoden syksyllä, mutta julkaisu saattaa myös venähtää vuoden 2014 puolelle. David Beckham ei tule kuitenkaan itse esiintymään musikaalissa, jossa näytetään muun muassa videopätkiä 37-vuotiaan futistähden uran huikeimmista hetkistä, Celebrity Balla -sivusto uutisoi.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Heidän on kuitenkin huhuttu etsineen uutta asuntoa kotimaastaan Britanniasta. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan kuopustytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.