Kristin Cavallarin vauva ei innostunut Joulupukista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muun muassa muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Neitokainen synnytti aiemmin tänä vuonna esikoispoikansa.

Nyt 25-vuotias Kristin Cavallari on julkaissut verkossa suloisen otoksen, jossa nähdään hänen Camden Jack -poikavauvansa kauhunsekaisissa merkeissä. Viisikuukautinen vauva nimittäin kauhistui, kun hän joutui valkopartaisen joulupukin syliin. Cavallarin kuvatekstin mukaan hänen jälkikasvunsa ei näköjään pidä joulupukista.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kristin Cavallarin suhde Chicago Bears -tähtipelaajan ja hänen vauvansa isän Jay Cutlerin kanssa ei ole sujunut ilman alamäkiä. Mies nimittäin jätti taannoin rakkaansa vain viikkoja ennen suunniteltuja häitä. Sittemmin realitykaunotar antoi poikaystävälleen uuden mahdollisuuden ja nykyään he ovat umpirakastuneita.

Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.