The Rockilla ällistyttävät jalkalihakset – eikä ole photoshopattu!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on tullut tunnetuksi erityisen vauhdikkaista elokuvarooleistaan, joissa raamikas komistus on niittänyt mukavasti menestystä. Näyttelijä julkaisee aika ajoin nettikuvia itsestään faniensa iloksi.

Nyt 40-vuotias Dwayne Johnson on julkaissut Twitter-blogissaan hurjan kuvan, jossa hän esittelee todella teräksisessä kunnossa olevia jalkalihaksiaan. Lihaskimppu näyttää viettävän kaiken vapaa-aikansa kuntosalilla, sillä hänen jaloissaan ei ole tippaakaan ylimääräistä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Johnsonin mukaan hän on ylpeä kehonrakennuksestaan, sillä mies on käynyt viidessä polvileikkauksessa. Näyttelijän nettikuva saattaa toimia inspiraationa monille fitness-alasta kiinnostuneille. Dwayne Johnson teki äskettäin paluun wrestling-areenoille, joissa hänen kelpaakin esitellä lihaksiaan.

Dwayne ”The Rock” Johnson on amerikkalainen näyttelijä ja wrestling-tähti, joka teki alunperin läpimurtonsa showpainijana. Monet muistavat hänet lähinnä näyttelijänä televisiosarjoista ja elokuvista. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Vuonna 2013 The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain ja Fast and the Furious 6.