Räppäri lomailee superjahdilla – kyllä tässä kelpaisi lekotella! Katso kuvat

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin tänä vuonna Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Rahasta miehellä ei siis ole pulaa, ja se näkyy myös luksustason elämässään.

Parhaillaan P. Diddy lomailee perheensä kanssa Karibialla St. Barthsin saaren rannikolla, jossa hän nauttii vuokraamansa superjahdin mukavuudesta. Tuoreiden paparazzikuvien perusteella myös perheen lapset nauttivat toden teolla muun muassa jättialuksen porealtaasta.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.