Simon Cowell haluaa huippumallin X Factoriin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kansainvälisesti tunnettu televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden realitykilpailujen tuomarina. American Idol ja X Factor -menestyssarjojen takana oleva mies on jälleen ottanut tähtäimeensä uuden kasvon tähdittämään erästä lauluohjelmaansa.

Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole uudesta tuomarista tai juontajasta. Daily Mirror -lehden lähteiden mukaan Cowell nimittäin haluaa supermalli Kate Mossin mukaan Britannian X Factoriin. Miehen suunnitelmissa on saada huippumalli ohjelmaan stailaamaan osallistujia.

– Kate voisi antaa osallistujille neuvoja ja ideoita siitä, miltä he haluavat näyttää, ja miten huolehtia itsestään ja näyttää upealta vuosien vieriessä, lähde kertoo Daily Mirrorille.

Cowellin edustaja ei vahvistanut mogulin tehneen mitään sitovia sopimuksia Mossin osallistumisen suhteen. Mahdollisista muutoksista sarjan kokoonpanoon tullaan kertomaan lisää tammikuun puolella. Britannian X Factorin ilme saattaa muuttua myös tuomaripenkkien puolella, sillä ohjelman tuomari Gary Barlow on sanonut, että hän saattaa olla liian kiireinen tuomaroidakseen ohjelmaa.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Simon Cowell purkasi kihlauksensa meikkitaitelija Mezhgan Hussainyyn aiemmin tänä vuonna. Pariskunta tapasi aikoinaan American Idol -ohjelman kuvauksissa. Cowell oli taannoin salasuhteessa X Factor -ohjelman Dannii Minoguen kanssa.