Kaley Cuoco oli menettää jalkansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu Rillit huurussa -komediasarja on saavuttanut vankan katsojakuntansa myös Suomessa. Sarjan naiskauneutta edustaa nörttipoikien Penny-naapuria ja heidän ihastuksen kohdettaan näyttelevä Kaley Cuoco.

Nyt 27-vuotias neitokainen on kertonut uusimmassa haastattelussaan vartalonsa kanssa kokemistaan haasteista. Hän miltei menetti jalkansa ratsastusonnettomuudessa vuonna 2010. Neljä hevosta omistava Kaley ei kuitenkaan lopettanut harrastustaan tämänkään jälkeen.

– Otin ensimmäisen ratsastustuntini 15-vuotiaana, ja olen ratsastanut joka päivä siitä lähtien. Kaksi vuotta sitten putosin hevosen selästä ja mursin jalkani. Ennen leikkausta minun piti allekirjoittaa paperi, jossa suostuin amputaatioon, mikäli tilanne menisi siihen, kertoi Kaley Cuoco Self-lehdelle.

Kaleyn jalkaa ei jouduttu amputoimaan, ja hän kertoikin olleensa takaisin hevosen selässä vielä kipsi jalassaan. Lehden kansikuvassakin poseerannut neito pitää ratsastusta hyvänä keinona pysyä kunnossa. Hän kertoo liikkuvansa paljon ja syövänsä terveellistä ruokaa, kuten salaatteja ja keittoja.

Kaley Cuoco on esiintynyt tv-uransa lisäksi myös elokuvissa. Hänen roolitöitään on nähty muun muassa elokuvissa Lucky 13, The Hollow, Cougar Club, The Penthouse ja Hop. Neito deittaili parin vuoden ajan Rillit huurussa -vastanäyttelijäänsä Johnny Galeckia. Tällä erää hän tapailee Pepper-yhtyeen basistia Bret Bollingeria.