Karina Smirnoff paljasti sixpackinsa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Sittemmin neitokainen on poseerannut usein viihdelehtien sivuilla.

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjassa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa kisannut kaunotar on nyt kuvattu nautiskelemassa vuodenvaihteesta Miami Beachilla sijaitsevan Catalina-hotellin uima-altaalla. Myöhemmin tänään Smirnoff emännöi hotellin Studio 54 -klubin uudenvuodenbileitä.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.