Räävitön Ted-julkkisnalle antoi haastattelun – hulvaton video nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositun Family Guy -animaatiosarjan luoja Seth MacFarlane ohjasi taannoin ensimmäisen elokuvansa Tedin. Teos kertoo Ted-nimisestä pehmonallesta, joka herää eloon. Nappisilmäinen nallelelu muun muassa puhuu härskejä ja polttaa pilveä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sittemmin julkkisnalle perusti myös oman Twitter-bloginsa. Nyt Ted on tehnyt hulvattoman televisioesiintymisen Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Pehmonallen televisiohaastattelua on katsottu YouTube-palvelussa muutamassa päivässä jo lähes 1,2 miljoonaa kertaa.

Ted-nalle nähdään videolla tallustelemassa haastattelupenkkiin yleisön aplodien saattelemana. Pieni lelu näyttää yllättyneeltä ja iloiselta saamastaan huomiosta. Haastattelussa hän muun muassa kertoo julkkiselämästään.

– Menen jouluna ostoskeskukseen ja pyydän joulupukilta penistä, Ted-nalle kommentoi lomasuunnitelmiaan tuttuun tapaansa.