Mitä ihmettä Kathy Griffin sanoi PSY-tähdelle? ”Rahaa tulee peffasta…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta viime aikoina hänet on noteerattu yhä useammin myös viihdelehtien sivuilla. Komedienne tunnetaan muun muuassa rohkeista tempauksistaan.

Kuva: CNN
Kuva: CNN

Uudenvuodenaattona 52-vuotias Kathy Griffin ja Anderson Cooper juonsivat suoraa lähetystä New Yorkin Times Squarelta, jossa valtava määrä ihmisiä seurasi vuoden vaihtumista. Yllättäen he saivat vieraakseen MC Hammerin ja Gangnam Style -tähti PSY:n, jolle Griffin latasi todella yllättävän kommentin.

– Et voi hävitä. Tällä hetkellä rahaa tulee peffastasi, eikö? Painat rahaa, Kathy Griffin totesi.

– Kiitos. Minulle merkitsee paljon, että sinä sanoit noin, PSY vastasi.

Kathleen Mary ”Kathy” Griffin tunnetaan parhaiten näyttelijänä, koomikkona ja kirjailijana. Hänet tunnetaan myös työstään seksuaalivähemmistöjen tukijana. Griffin on palkittu muun muassa kahdella Emmy-palkinnolla realitysarjastaan Kathy Griffin: My Life on the D-list. Useita kauneusleikkauksia läpikäynyt tähti ei juo lainkaan alkoholia.