Paparazzi kuoli jahdatessaan Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on joutunut uransa aikana usein kahinoihin paparazzien kanssa. Poppari joutui taannoin soittamaan hätäpuhelun tieliikenteessä, kun yli-innokkaat ja holtittomasti ajaneet valokuvaajat seurasivat hänen menopeliään.

Nyt erään paparazzin uutisoidaan menehtyneen Yhdysvaltojen Los Angelesissa, kun hän yritti saada kuvan Justin Bieberistä. Chris Guerra -niminen valokuvaaja huomasi 18-vuotiaan teinitähden valkoisen Ferrari-urheiluauton liikenteessä ja yritti päästä menopelin lähelle ikuistaakseen valokuvan popparista.

LATimes-sivuston mukaan paparazzi oli seurannut autollaan Ferraria Sepulvedan bulevardille. Guerra pysäköi autonsa ja astui ulos työtehtäväänsä varten. Valokuvaus sai kuitenkin traagisen lopun, kun mies joutui toisen auton alle katua ylittäessään. Sittemmin selvisi, ettei Justin Bieber ollut Ferrari-autossaan tapahtuneen aikaan. Poliisit tutkivat parhaillaan onnettomuutta.

YouTube-palvelun kautta aikoinaan supertähdeksi noussut Justin Bieber joutuu jatkuvasti paparazzien ja innokkaiden fanien ympäröimäksi. Teinipoppari kertoi taannoin harmittelevansa sitä, että paparazzit seuraavat häntä jopa golfkentälle ja häiritsevät hänen peliään piileskelemällä puskissa. Bieberin fanien tiedetään piiloutuneen popparin kodin roskiksiin nähdäkseen vilauksen idolistaan.