Onko tämä lihaskimppu tosiaan Sean Penn?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja Sean Penn erosi pari vuotta sitten vaimostaan Robin Wrightista, minkä jälkeen hän seurusteli muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa. Äskettäin 52-vuotias tähti kertoi uskovansa, etteivät hänen eksänsä koskaan rakastaneet häntä.

Nyt näyttelijäkonkari on bongattu Havaijin lomalta yllättävän lihaksikkaassa kunnossa. Nuorekkaassa kunnossa oleva Sean Penn ikuistettiin Maui-saaren rannalla sinisissä shortseissa otoksiin, jotka toivat hyvin esille varsinkin hänen timmin yläkroppansa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sean Penn oli naimisissa poptähti Madonnan kanssa vuosina 1985 – 1989. Tuorein Oscar-palkinto tuli Pennille todellisena yllätyksenä. Tuotantoyhtiö ehti nimittäin jo peruuttaa voitonjuhlat, sillä he pitivät The Wrestler ja Slummien miljonääri -elokuvia niin ylivoimaisina voittajasuosikkeina. Toisin kuitenkin kävi, ja Milk-elokuva sai lopulta Oscarit parhaasta miespääosasta ja parhaasta käsikirjoituksesta.