Anne Hathaway avautui: Tässä vartalossa ei ole lainkaan seksikyyttä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijätär Anne Hathawayn ura on parhaillaan taas noususuunnassa. Yön ritarin paluu -elokuvassa Kissanaisen roolia tulkinnut neito nähdään seuraavaksi Les Miserables -elokuvassa, joka rantautuu Suomen valkokankaille 22. maaliskuuta.

Nyt 30-vuotias Anne Hathaway poseerasi Bazaar-lehden kannessa sensuellina, ja julisti haastattelussa kyseiselle julkaisulle omaa epäseksikkyyttään. Julkkiskaunotar ei ole omasta mielestään ”cool”, vaan hänet nähdään usein rooliensa takia ulkopuolisten silmin outona hyvis-tyttönä.

– En ole Rihanna, en ole cool. Minut nähdään vaniljaisena, erittäin kilttinä, helposti lähestyttävänä, mutta ei kiinnostavana. Minussa ei ole yhtään särmää, ei mitään seksikkyyttä, kommentoi Anne Hathaway lehdelle.

Näyttelijättären mielestä oman imagon hyväksymistä ei helpota se, että viihdepuolelle on aina tunkemassa uusi sukupolvi upeita tyttöjä. Uransa kehittämisen lisäksi neito unelmoi omasta perheestä miehensä Adam Shulmanin kanssa.

Amerikkalainen Anne Jacqueline Hathaway syntyi Brooklynissä, mutta varttui New Jerseyssä. Näyttelijätär meni syyskuussa naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.