Steven Tylerin tytär Chelsea Tallarico on kuuma bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

American Idol -kilpailun entinen tuomari ja rokkari Steven Tyler onnistui taannoin raivostuttamaan räppäri Nicki Minaj’n kommentoimalla tämän ja Mariah Careyn välistä kahinointia. Tulinen neitokainen tylyttikin tämän jälkeen rankoin sanoin ystävällistä rockmiestä.

Nyt konkarimuusikko on rentoutunut lomatunnelmissa Havaijilla. Seuranaan 64-vuotiaalla Stevenillä olivat hänen tyttärensä Mia Tyler, Liv Tyler ja Chelsea Tallarico. Koko perhe nautiskeli lomallaan vesileikeistä, ja nyt erityisesti Chelsea Tallarico on päätynyt paparazzien otoksiin bikineissä.

23-vuotias Chelsea Tallarico, joka on käyttänyt myös nimeä Chelsea Tyler, ei ole vielä tehnyt läpimurtoa julkisuudessa, vaikka hänet nähtiinkin vuonna 2002 vilaukselta Lizzie McGuire-televisiosarjan jaksossa.

Steven Tyler julkaisi vuonna 2011 Does the Noise in My Head Bother You? -omaelämäkerran. Kirjassaan hän paljasti hurjia asioita Sex, Drugs & Rock’n’Roll -elämäntyylistään. Rokkarin mukaan hänen assistenttinsa muun muuassa piti aina huolen siitä, että Tylerilla oli tyttöjä suihkussa, kun mies meni hotellihuoneeseensa. Lisäksi hän paljasti vetäneensä salaa kokaiinia keikkojensa aikana.