Popkaunotar lesbohuhuista: ”Uskomattoman seksikkäät naiset iskevät minua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Catch My Breath -singlen äskettäin julkaissut Kelly Clarkson on ollut vuosien ajan viihdelehtien otsikoissa lesboväitteiden merkeissä. Lesbohuhut ovat kuitenkin jo mennyttä aikaa, sillä Clarkson kihlautui hiljattain poikaystävänsä kanssa.

Nyt 30-vuotias Kelly Clarkson kertoi, että hän saa usein naiskaunottarien huomion lesboväitteiden takia. Laulajatähden mukaan maailman seksikkäimmät naiset yrittävät iskeä Clarksonin esimerkiksi juhlailtojen aikana. Popparin mukaan hän olisikin todella onnekas, sillä lesbona hän saisi varmasti hyvännäköisen tyttöystävän.

– Uskomattoman seksikkäät naiset iskevät minua. Voi luoja, jos olisin lesbo, olisin niin onnekas. Lesbous ei vain ole minun juttuni. Olen aina ollut siellä poikien joukkueessa, Kelly Clarkson kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Kelly Clarkson hautasi taannoin lesboväitteet, kun hän kertoi seurustelevansa manageri Brandon Blackstockin kanssa. Pariskunta kihlautui joulukuussa, kun poikaystävä polvistui Clarksonin eteen ja pyysi häntä vaimokseen. Laulajatähti julkaisi pian kihlautumisen jälkeen verkossa kuvan huikeasta kihlasormuksestaan.

Kelly Clarkson kertoi taannoin aloittaneensa laihdutuskuurin, koska hän ei halua olla ”tukevan kokoinen tyttöystävä”. Hän pudotti painoaan lyhyessä ajassa noin 13 kiloa. Neitokaisen mukaan seurustelusuhde on auttanut häntä painonpudotuksessa, sillä hän haluaa näyttää hyvältä kihlattunsa edessä. Bulimiasta aikoinaan kärsineen naisen mukaan hänen painonsa heittelee aina 20 kiloa suuntaan tai toiseen.