Tauski pahoinpiteli Hennan? Kohukuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja Tauski on ollut jo vuosien ajan naiskumppaniensa pahoinpitelysyytteiden kohteena, mutta mies on itse kiistänyt väitteet perättöminä. Nyt Henna Peltonen kertoo Metropoli-kaupunkilehden verkkosivuilla tapahtumista, ja samalla hänestä nähdään rajua kuvamateriaalia.

– Minut ja Virpi on kumpikin pahoinpidelty myös viimeisillään raskaana. Tauski väittää, että olemme katkeria, jätettyjä ex-vaimoja. Muistutan hakeneeni itse eroa. Halusimme tuoda totuuden Virpin kanssa vihdoin julki, sillä Tauski valehtelee jatkuvasti kaikille; medialle, sosiaaliviranomaisille sekä läheisilleen, Henna Peltonen kertoi Metropoli-lehdelle.

Seiskassa Henna ja Tauskin toinen ex-kumppani Virpi Kätkä kertoivat tulleensa pahoinpidellyksi jo hääyönä. Tauski itse on julkisuudessa kiistänyt väitteet ja kertonut naisten olevan vain katkeria tultuaan jätetyiksi. Metropoli-lehden kuvissa Henna Peltonen nähdään silmä mustana ja korva veressä. Lisäksi nähdään seinään iskeytynyt reikä. Katso kaikki kuvat tästä.