Kuollut paparazzi ”teki Justin Bieberin elämästä helvettiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmaa järkytti aiemmin tällä viikolla erään paparazzin kuolema Los Angelesissa. Valokuvaaja jäi auton alle katua ylittäessään, kun hän seurasi teinitähti Justin Bieberin Ferrari-merkkistä autoa. Tapaus on saanut useat julkkikset kommentoimaan Yhdysvaltojen paparazzilakeja.

Nyt traagisesti menehtyneen Chris Guerra -nimisen paparazzin uutisoidaan seuranneen jo pidemmän aikaa teinipoppari Justin Bieberin elämää. Huhujen mukaan innokas valokuvaaja seurasi laulajatähteä minne ikinä hän menikin. Paparazzi kerrotaan myös keksineen ilkeitä valheita Bieberistä medialle.

Chris Guerran kuoleman uutisoinnin aikoihin verkossa levisi väite, jonka mukaan menehtynyt paparazzi olisi nähnyt Justin Bieberin polttamassa pilveä. Sittemmin kyseinen huhu osoittautui valheeksi, sillä Bieber ei ollut onnettomuuden aikaan tapahtumapaikalla. Väitteiden mukaan Chris Guerra ahdisteli teinitähteä toiminnallaan ja teki hänen elämästään helvetin, TMZ-sivusto uutisoi.

Lukuisat julkisuuden henkilöt ovat kertoneet avoimesti vihaavansa paparazzeja. Esimerkiksi näyttelijätär Emma Stonen mukaan paparazzit ovat tehneet hänestä vainoharhaisen, sillä hän ei pysty enää olemaan oma itsensä julkisilla paikoilla. Eräs tunnetuimmista paparazzivihaajista on Disney-tähti Miley Cyrus, joka on joutunut uransa aikana useamman kerran kahinoihin paparazzien kanssa.