Näin moni on harrastanut seksiä autossa!

Lifestyle · Stara.fi

Varsinkin amerikkalaisissa opiskelijaelokuvissa seksin harrastaminen autossa tuntuu olevan jo lähes pakollinen osa juonikuvioita. Nyt tuore brittitutkimus kuitenkin on osoittanut, että se on yllättävän yleistä.

MotorTorque-lehti raportoi vakuutuksia vertailevan Confused.com -palvelun tekemästä tutkimuksesta, jossa selvisi kuinka moni oli omien sanojensa mukaan ollut intiimipuuhissa nelipyöräisessä kulkupelissä. Tulos oli yllättävä, sillä tasan puolet miehistä kertoi harrastaneensa seksiä autossa. Naisista saman asian myönsi 37 prosenttia vastanneista.

Britanniassa oli suuria alueellisia eroja, sillä walesilaisista 52 prosenttia myönsi seksin autossa, mutta lontoolaisista niin teki vain 35 prosenttia. Briteistä 22 prosenttia miehistä ja 15 prosenttia naisista kertoi yrittäneensä iskeä toisessa ajoneuvossa ollutta henkilöä. Seksin lisäksi autossa myös jätetään ihmisiä, sillä 12 prosenttia miehistä ja 10 prosenttia naisista kertoi joskus jättäneensä kumppaninsa autossa. Lisäksi 71 prosenttia naisista kertoi syövänsä autossa.