Courteney Cox paljasti kauneusvinkkinsä ikääntymiseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär Courteney Cox ja hänen ex-miehensä David Arquette tapasivat aikoinaan Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Pariskunta erosi 14 vuoden avioliiton jälkeen. Äskettäin naisen kerrottiin olevan yhä rakastunut entiseen aviomieheensä.

Nyt 48-vuotias Courteney Cox paljasti käyvänsä ihoa nuorentavassa kauneusoperaatiossa. Näyttelijättären mukaan hän luottaa ryppyjä ja juonteita silottavaan laserhoitoon. Cox sai hiljattain kuulla kehuja televisiojuontaja Jay Lenolta hänen nuorekkaasta ulkonäöstään.

– Yritän nyt piilotella käsiäni, sillä kävin vastikään ihokuorinnassa. Ihoni on kuin alligaattorilla. Kävin laserhoidossa silottaakseni ihoania, Courteney Cox kertoi Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Samaisessa haastattelussa Courteney Cox paljasti pelkäävänsä ikääntymistä. Hän uskoo, että kauneushoitoloissa tehdyt laserhoidot nousevat tulevaisuudessa monien suosioon. Näyttelijätär pelkää ikääntymisessä eniten sitä, että se iskee nopeasti ihoon ja kehoon lähes huomaamatta.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Courteney Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai Coco-tyttären Arquetten kanssa vuonna 2004. Pariskunnan perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Eron taustalla oli lehtitietojen mukaan pitkään kestäneet avio-ongelmat.