Alessandra Ambrosio huippuseksikkäänä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailman huippunimiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on kahden lapsen synnytyksenkin jälkeen varsin upeassa kunnossa oleva julkkisäiti. Töihin palannut neitokainen onkin sittemmin nähty koristamassa lehtiä upeilla malliotoksillaan.

31-vuotias Alessandra on viime päivinä nautiskellut Brasilian auringosta parhaiden naispuolisten ystäviensä kanssa Florianopolis-saarella. Malli julkaisikin auringonotostaan Ingstagram-blogissaan kuvia, joissa nähdään muun muassa bikiniasuisia kaunottaria.

Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.