Vauvabuumi valtasi Kardashianit – sisko alkoi panikoida

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdekaunotar Kim Kardashianin vasta julkistettu raskaus on jo ehtinut herättää erilaisia reaktioita ympäri maailmaa. Kurvikaunotar sai juuri kumppaninsa Kanye Westin kanssa kolmen miljoonan dollarin tarjouksen lapsensa ensikuvista.

Kardashianien klaanin jäsenet ovat myös huomioineet vauvaa odottavaa Kimiä eri tavoin. Nyt tähden Khloe-siskonkerrotaan olevan terveellä tavalla kateellinen isosiskolleen tämän uusimmista vaiheista.

Yhdysvaltojen X Factor -kilpailua juontava neito on päättänyt nimittäin saada omankin jälkikasvunsa alulle tämän vuoden aikana. 28-vuotias julkkiskaunotar on kertonut yrittäneensä aiemmin lasta tuloksetta miehensä Lamar Odomin kanssa.

Khloe onkin pistänyt vipinää parin vällyjen väliin, koska haluaa oman esikoisensa syntyvän samoihin aikoihin Kimin vauvan kanssa. Hän on suunnitellut menevänsä myös hedelmällisyyshoitoihin. Westin ja Kardashianin lapsen laskettu aika ajoittuu heinäkuulle.

– Nyt, kun Kim on raskaana, Khloe on asettanut päätavoitteekseen tulla raskaaksi. Hän haluaa lastensa olevan samanikäisiä serkkuina, ja hän on alkanut jo panikoida vähän, kertoi sisäpiirin lähde Hollywood Life -lehdelle.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta.