70-vuotias lemmikkikilpikonna katosi omistajaltaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Lemmikkieläimen katoaminen on yleensä omistajille kova paikka. Jotkut saattavat esimerkiksi levittää naapuruston alueelle katoamisilmoituksia, jotta he löytäisivät rakkaan lemmikkinsä. Nyt erään erittäin vanhan matelijan uutisoidaan kadonneen omistajaltaan.

Ed Schoelman -nimisen miehen vanhemmat ostivat 1940-luvun alussa lemmikikseen kilpikonnia. Kyseiset matelijat hankittiin perheen kotiin Ed Schoelmanin syntymän jälkeen. Miehen vanhemmat menehtyivät 15 vuotta sitten, ja sen myötä ainoa elossa oleva Willie-niminen kilpikonna päätyi Schoelmanin huostaan. Miehen mukaan kilpikonnan saaminen oli upea lahja.

Yhdysvaltojen Brooklynissa asuva veteraanisotilas piti hyvää huolta noin 17 senttimetrin pituisesta lemmikkikilpikonnastaan. Matelija asusteli Ed Schoelmanin takapihalle rakennetussa häkissä. Eräänä päivänä mies ei kuitenkaan enää löytänyt rakasta ja pitkäaikaista lemmikkiään. Hän on teettänyt katoamisilmoituksia, joissa hän kertoo etsivänsä 70-vuotiasta Willie-kilpikonnaansa.

– Willie vain pääsi jotenkin karkaamaan. Hän on varmaankin jossain kolossa horrostilassa. Toivottavasti Willie löydetään pian, Ed Schoelman kertoi BuzzFeed-sivustolle.