Mummo yritti kuivata vaatteensa grillaamalla – huonostihan siinä kävi

Ohhoh! · Neea Jokinen

Palomiehet törmäävät aika ajoin tulipaloihin, jotka ovat saaneet alkunsa esimerkiksi vaatteiden kuivaamisesta. Jotkut ihmiset ovat aiheuttaneet tulipaloja kuivaamalla pestyjä vaatteitaan jalkalamppujen päällä. Nyt erään mummon vaarallinen kuivausmenetelmä on tullut julki Britanniassa.

Isoäidin kerrotaan nimittäin aiheuttaneen tulipalon Lontoossa sijaitsevassa kodissaan, koska hän yritti kuivattaa vaatteitaan täysin käsittämättömällä tavalla. Mummo nimittäin asetti märät vaatteensa keittiössään olevaan grilliin ja yritti kuivattaa ne grillaamalla.

Mummon grillaushetki päättyi kuitenkin karmaisevalla tavalla, sillä hänen kuusi perheenjäsentään kiidätettiin pian sairaalaan häkämyrkytyksen takia. Paikalle hälytettyjen palomiesten mukaan tapaus on yksi heidän uransa erikoisimmista. Lontoon paloaseman työntekijä Dave Brown kertoi, ettei hän ole 28 vuotta kestäneen uransa aikana koskaan törmännyt yhtä outoon tapaukseen.

– En ole koskaan urani aikana kuullut kenenkään grillaavan vaatteitaan, jotta ne kuivuisivat. Puhumattakaan siitä, että grilli oli keittiössä sisätiloissa. Älä koskaan siirrä kaasugrilliä sisätiloihin, sillä se aiheuttaa vakavan tulipaloriskin. Häkämyrkytys voi tappaa, Dave Brown kertoi Female First -sivustolle.