Naisen vaginasta löytyi hengenvaarallinen yllätys

Ohhoh! · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajat jäävät yleensä kiinni turvatarkastuksissa esimerkiksi huumekoirien ja ruumiintarkastusten avulla. Jotkut naiset ovat yrittäneet salakuljettaa laittomia aineita muun muassa silikonirinnoissaan. Nyt Yhdysvaltojen Kentuckyssa on tullut ilmi erikoinen salakuljetustapaus.

Jessica Webster -niminen 28-vuotias nainen joutui aiemmin tällä viikolla poliisien käsirautoihin, kun hän yritti murtautua aviomiehensä kanssa Louisvillessa sijaitsevaan asuntoon. Pariskunta kuljetettiin poliisivankilaan tutkimusten ajaksi. Turvatarkastuksessa naisen hallusta löytyi muun muassa varastettuja koruja ja heroiinilla täytetty huumepiikki.

Tarkastuksen jälkeen Jessica Webster siirrettiin osavaltion vankilaan, jossa virkavalta suoritti hänelle uuden ruumiintarkastuksen. Nainen väitti, ettei hänellä ole mitään laitonta tavaraa mukanaan. Rikollinen joutui riisumaan vaatteensa turvatarkastusta varten. Vartijoiden mukaan he kiinnittivät huomiota naisen vaginasta törröttävään esineeseen.

Sittemmin selvisi, että nainen yritti salakuljettaa vaginassaan kaksi huumepiikkiä. Jessica Webster kertoi poliisien kuulusteluissa yrittäneen salakuljettaa huumevälineitä, koska hän on heroiiniaddikti. Ongelmaista naista syytetään muun muassa salakuljetuksesta, varkaudesta ja huumevälineiden hallussapidosta, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.