Maria Fowler paljasti rasvaimun tulokset – riisui yläosattomiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler, joka herätti kesällä kohua noloilla Twitter-kommenteillaan nyrkkeilylegenda Muhammad Alista.

25-vuotias neitokainen käväisi äskettäin rasvaimussa, jossa hänen jaloistaan, vatsastaan ja pepustaan poistettiin ylimääräisiä kiloja. Maria esittelikin operaation tuloksia Twitter-blogissaan, ja innostui jopa riisumaan rintansa paljaaksi.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.