Rachelle Goulding riisui märän t-paidan – uskomaton vartalo paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen naiskauneus on puhuttanut viime aikoina tavallista enemmän myös kansainvälisillä markkinoilla. Nyt maasta tekee jälleen tuloaan uusi mallikaunotar, joka on parhaillaan tosin Yhdysvaltojen puolella talvea paossa.

Rachelle Goulding kuvattiin tällä viikolla nautiskelemassa rantalomastaan Miami Beachilla, jossa hän näytti viihtyvän varsin hyvin Lola-koiransa kanssa. Aluksi Rachelle oli peittänyt ylävartalonsa harmaalla t-paidalla, mutta sen kastuessa kaunotar kuitenkin riisui paidan pois ja paljasti sen alta upean bikinivartalonsa.

26-vuotias vuotias kanadalainen Rachelle Goulding on mallikaunotar, jonka juuret ovat kansainväliset. Eksoottisessa kaunottaressa on nimittäin geeniperimää sekä Britanniasta että myös Filippiineiltä ja Espanjasta. Nykyisin Rachelle on newyorkilaisen Ford Models -mallitoimiston listoilla, ja malliurallaan hän on poseerannut esimerkiksi Elle, Mudd ja Rouge -lehtien kansikuvissa.