Tänään tv:ssä: Hittielokuvien paraati – tässä kuumimmat vinkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantai-ilta sujuu tänään leppoisasti television äärellä, mikäli parempaa tekemistä ei ole suunnitelmissa. Tänään nimittäin esitetään televisiossa poikkeuksellisen paljon laadukkaita elokuvia.

Staran perjantai-illan tärppi on TV5-kanavalla kello 21.00 alkaen esitettävä Brad Pittin tähdittämä ja Quentin Tarantinon ohjaama Kunniattomat paskiaiset. Elokuvassa natsieversti Hans Landa (Christoph Waltz) tappaa Shosanna Dreyfusin (Melanie Laurent) juutalaisperheen. Shosanna pääsee täpärästi karkuun ja pakenee Pariisiin, jossa hän esiintyy elokuvateatterinomistajana.

Luutnantti Aldo Rainen (Brad Pitt) johtamat Kunniattomat paskiaiset kylvävät kauhua nylkemällä surmaamiensa natsien päänahat. Ryhmien kohtalot yhtyvät, kun natsit päättävät järjestää sankarielokuvan ensi-illan Dreyfusin omistamassa teatterissa. Lue koko arvostelu tästä.

Kutonen esittää kello 22.00 alkaen Wesley Snipesin tähdittämän elokuvan 7 Seconds, AVA kello 21.00 alkaen Aku Louhimiehen kotimaisen elokuvan Valkoinen kaupunki, Sub kello 21.00 alkaen elokuvan American Pie 5: Alaston maili, MTV3 kello 22.35 alkaen elokuvan Broken Arrow – operaatio erämaassa ja Nelonen kello 21.30 alkaen Ben Affleckin tähdittämän elokuvan Pomon päiväkirja. Lisäksi nostalgiannälkäisille on tarjolla TV5-kanavalle kello 19.00 alkava Paluu tulevaisuuteen 2.