Maailman seksikkäin realitykolmikko riisui nettikuvaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa katsojia on kerännyt runsaasti käsikirjoitettu Made In Chelsea -realitysarja, jonka tähdet saavat varsinkin kotimaassaan aika ajoin palstatilaa. Sarjaa on kuvattu neljännelle tuotantokaudelle asti.

Nyt kyseisen realitysarjan tähdet Louise Thompson, Millie Mackintosh ja Alexandra Binky Felstead ovat poseeranneet seksikkäässä yhteiskuvassa. Otoksessa julkkiskaunottaret nähdään vietteleviin alusvaatteisiin verhoutuneina. Thompson esiintyy kuvassa täysin yläosattomissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Made in Chelsea -realitysarja keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää. Vuonna 2011 suositun ohjelman tähdet olivat sarjan kuvausten takia vierailulla Suomessa, jolloin esimerkiksi Daily Mail -lehti uutisoi asiasta näyttävästi.