Missä Rachelle Gouldingia on piiloteltu? Uusi valloittava seksipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen naiskauneus on puhuttanut viime aikoina tavallista enemmän myös kansainvälisillä markkinoilla. Nyt maasta tekee jälleen tuloaan uusi mallikaunotar, joka on parhaillaan tosin Yhdysvaltojen puolella talvea paossa.

Uudeksi Megan Foxiksi jo nimetty Rachelle Goulding kuvattiin tällä viikolla nautiskelemassa rantalomastaan Miami Beachilla, jossa hän näytti viihtyvän varsin hyvin Lola-koiransa kanssa. Paparazzin kuvien myötä myös Rachellen Twitteriin on kohdistunut huomiota, ja siellä hän poseeraakin todella näyttävissä kuvissa.

26-vuotias vuotias kanadalainen Rachelle Goulding on mallikaunotar, jonka juuret ovat kansainväliset. Eksoottisessa kaunottaressa on nimittäin geeniperimää sekä Britanniasta että myös Filippiineiltä ja Espanjasta. Nykyisin Rachelle on newyorkilaisen Ford Models -mallitoimiston listoilla, ja malliurallaan hän on poseerannut esimerkiksi Elle, Mudd ja Rouge -lehtien kansikuvissa.