Daisy Lowe rintavana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Daisy Lowe laihtui taannoin huimasti erottuaan entisestä poikaystävästään. Hän kertoi kuihtuneensa, koska ei sydänsurun vuoksi tuntenut tervettä ruokahalua. Nyt neitokainen on saanut taas muotonsa takaisin.

Daisy esitteleekin kurveja kerännyttä kroppaansa Grazia-lehden kannessa. Otoksessa rokkarin tyttärellä on yllään musta alusasukokonaisuus, joka tuo esille muun muassa tähden muhkean poven.

daisylowe14012013b

daisylowe14012013a

23-vuotias englantilainen Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut harvinaisen nousujohteinen. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.