Tyttöjen kaatumisleikille odottamaton päätös – katso video

Ohhoh! · Neea Jokinen

Monet ovat kokeilleet kavereittensa kanssa kaatumisleikkiä, jossa testataan ihmisten välistä luottamusta. Idea toimii siten, että henkilö kaatuu selkä edellä toista ihmistä päin. Hänen pitää luottaa siihen, että toinen nappaa hänet kiinni ennen maahan lysähtämistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa naurattaa video, jossa kaksi pikkutyttöä toteuttavat kyseisen luottamustestin. Nettivideolla raitapaitaan pukeutunut tyttö menee seisomaan sohvan eteen kädet edellä ottaakseen kaverinsa kiinni.

Valkoiseen t-paitaan pukeutunut tyttö pitää käsiään ristissä, ja hän näyttää olevan valmistautunut kaatumiseen. Videon kuvaaja tekee lähtölaskennan ajoittaakseen kaatumisen. Luottamustesti menee kuitenkin täysin pieleen, kun tyttö lähteekin kaatumaan eteenpäin, eikä taaksepäin.