Nina Agdal bikineissä kameran edessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman supermallien kärkikaartiin tulee uusia nimiä vain harvakseltaan, mutta eräs uusista tähtinimistä voisi olla kovassa nousussa oleva tanskalainen Nina Agdal.

Sports Illustrated -lehdessä vuoden tulokkaanakin viime vuonna poseerannut kaunotar on nyt julkaissut Instagram-sivuillaan paljastavia bikini- ja alusvaateotoksia. Kuvat tuovat esille Ninan täydellisyyttä hipovan vartalon, jonka turvin hän saanee rahakkaita mallikeikkoja tulevaisuudessakin.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.