Victor Garber vahvisti homoutensa: ”Kaikki tietävät sen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen veteraaninäyttelijä Victor Garber tunnetaan lukuisista elokuvarooleistaan, kuten muun muassa Titanic-hittielokuvasta. Mies nähdään myös Ben Affleckin ohjaamassa ja kriitikoiden ylistämässä Argo-elokuvassa.

Nyt 63-vuotias Victor Garber on astunut ulos kaapista, sillä hän myönsi olevansa homoseksuaali. Suosikkinäyttelijä ei ole juurikaan puhunut yksityiselämästään julkisuudessa. Julkkisbloggari Greg Hernandez päättikin kysyä mieheltä hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan haastattelun aikana. Wikipedia-sivuston mukaan elokuvatähti on seurustellut Rainer Andreesenin kanssa jo 13 vuoden ajan.

– En juurikaan puhu asiasta, mutta kaikki tietävät sen. Menen Rainerin kanssa yhdessä tulevaan SAG-gaalaan, Victor Garber kertoi TV Critics Associationin lehdistötilaisuudessa.

Victor Garber varttui Kanadan Ontariossa. Hän aloitti näyttelijäuransa jo yhdeksänvuotiaana ja opiskeli esiintymistaitoja Toronton Hart Housen yliopistossa. Mies perusti aikoinaan folk-yhtyeen The Sugar Shoppe. Victor Garberin tunnetuimpia rooleja on nähty muun muassa Titanic-elokuvassa ja Alias-televisiosarjassa. Tähti paljasti vuonna 2008 medialle ensimmäisenä kollegansa Jennifer Garnerin raskauden.