Courtney Stodden kuvasi uutta musiikkivideota

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kaunotar Courtney Stodden sai teinivaimon tittelin naituaan 16-vuotiaana itseään huimasti vanhemman näyttelijän, Doug Hutchisonin. Blondi neito on käynnistellyt kaikessa rauhassa musiikkiuraansa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 18-vuotias povipommi kuvaa parhaillaan musiikkivideota uudelle Reality-kappaleelleen. Kuvauksista on julkaistu video, josta voi nähdä maistiaiset tulevasta audiovisuaalisesta kokemuksesta. Pätkällä Courtney nähdään kiehnäämässä seksikkäästi karamellikoristeisessa alusasussa.

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.