Kadonnut kissa reissasi yli 300 kilometriä – löysi viimein kotiin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Vapaana kissojaan pitävät lemmikinomistajat voivat joskus kohdata tilanteen, jossa heidän rakas kissansa katoaa jopa viikoiksi omille teilleen. Nyt erään amerikkalaisen perheen uutisoidaan saaneen kadonneen kissansa takaisin kaksi kuukautta kestäneen surun jälkeen.

Jacob ja Bonnie Richter matkustivat taannoin Floridan Daytona Beachille lomalle Holly-nimisen kissansa kanssa. Pariskunnan lomamatka päättyi kuitenkin ikävästi, kun he huomasivat nelivuotiaan lemmikkinsä kadonneen. Avioparin mukaan kissa säikähti ilotulitteita, ja eläin pakeni räiskettä vuokra-asunnolta.

Pariskunta yritti löytää karvaisen kissansa haravoimalla lomakohteen lähialueita. He eivät kuitenkaan onnistuneet yrityksessään, ja matkustivat takaisin kotiin surun murtamina. Kaksi kuukautta katoamisen jälkeen suru muuttui iloksi. Eräänä päivänä Holly-kissa nimittäin ilmestyi perheen kotitalolle nuhjuisen oloisena. Lemmikkikissa matkusti yli 300 kilometriä palatakseen takaisin kotiin.

– Hollyllä oli melkoinen seikkailu. Haluaisimme tietää, millainen hänen matkansa oli. Nyt aiomme lihottaa ja lelliä hänet jälleen piloille, Jacob Richter kertoi CNN-kanavalle.